Bazel Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bazeli ndodhet mes tre shteteve çka ka kontribuar në një vartitet të mahnitshëm lulesh. Disa nga lulet që shihen në Bazel janë edelweiss dhe trëndafilat alpine. Lulet zile, gerberat dhe zambakët rriten në këtë zonë. Një lule tjetër që rritet këtu janë orkidetë delikate.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 139.07

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Fisnike
USD 89.98

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 99.80

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 125.98

Urime

Trëndafila dhe orkide

Serenatë
USD 139.07

Serenatë

Orkid

Besnike
USD 125.98

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 139.07

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Rehati
USD 139.07

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Respekt
USD 125.98

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 89.98

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 125.98

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Përkryerje
USD 125.98

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 89.98

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 125.98

Urime

Trëndafila dhe orkide

Mikpritje
USD 125.98

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 89.98

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

E ëmbël
USD 89.98

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Guximtare
USD 139.07

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Bazel. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Bazel kohët e fundit : -