Friends


Pajtim
USD 147.71

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 95.58

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 106.01

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 95.58

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 147.71

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 172.04

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 95.58

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 95.58

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 133.81

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 95.58

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 147.71

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 95.58

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 133.81

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 95.58

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 147.71

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 172.04

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 95.58

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 133.81

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 95.58

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 95.58

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 133.81

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 106.01

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 95.58

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 147.71

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top