Bern Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Bern është një qytet kulturor si dhe shtëpia e disa kopshteve mahnitëse me lule. Poashtu është edhe shtëpia e luleve të kufomave unike dhe të tmerrshme. Këto lule rriten në sera por kopshtet janë të mbushura plot me ngjyra. Trëndafilat, anemonët dhe margaritarët e pikturuar mund të shohen në pranverë dhe verë. Poashtu mund të gjenden edhe koreopsis në Bern.
Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 135.36

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Fisnike
USD 87.59

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 87.59

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 97.14

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 87.59

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Urime
USD 122.62

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 87.59

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Fisnikëri
USD 97.14

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Besnike
USD 122.62

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 122.62

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 87.59

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përkryerje
USD 122.62

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 87.59

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 135.36

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

E ëmbël
USD 87.59

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Guximtare
USD 135.36

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Ftohtë
USD 87.59

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 87.59

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top