Friends


Pajtim
USD 152.53

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 98.69

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 109.46

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 98.69

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 152.53

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 177.65

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 98.69

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 98.69

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 138.17

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 98.69

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 152.53

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 98.69

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 138.17

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 98.69

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 152.53

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 177.65

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 98.69

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 138.17

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 98.69

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 98.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 138.17

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 109.46

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 98.69

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 152.53

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top