Get Well Soon


Arratisu Me Mua
USD 98.69

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Të Përkas Ty
USD 109.46

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Bukuri Shpirtërore
USD 152.53

Bukuri Shpirtërore

12 Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Përjetësi
USD 138.17

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Fitore
USD 98.69

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Shije e Mirë
USD 152.53

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 152.53

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 109.46

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 177.65

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 152.53

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 98.69

Entuziaste

Trëndafila

Fisnikëri
USD 109.46

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 98.69

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Meritë
USD 109.46

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 152.53

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Vdes për ty
USD 152.53

Vdes për ty

Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 98.69

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Hijeshi e Pjekur
USD 98.69

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 98.69

Shpresë

Gerbera

Festim
USD 152.53

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Shëndet i Mirë
USD 109.46

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Urtësi
USD 98.69

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 98.69

Delikate

12 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 152.53

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO
Top