Sympathy


Përqafime
USD 109.46

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 152.53

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 109.46

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 98.69

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 98.69

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 138.17

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 98.69

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 152.53

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 98.69

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 109.46

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 109.46

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 138.17

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 98.69

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 98.69

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 152.53

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 130.99

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 98.69

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 98.69

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 138.17

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 138.17

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 152.53

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 109.46

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 98.69

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 98.69

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top