Fresh (New Products)


Shpërblim Për Mirësi
USD 177.65

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 138.17

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Pranim
USD 98.69

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 98.69

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Mendime Qiellore
USD 152.53

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Përqafime
USD 109.46

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dëshirë
USD 152.53

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuria e përgjegjshme
USD 98.69

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Shije e Mirë
USD 152.53

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 138.17

Bashkim

24 trëndafila

Pranim Dashurie
USD 98.69

Pranim Dashurie

Trëndafila

E përjetshme
USD 98.69

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 98.69

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Respekt
USD 138.17

Respekt

24 Trëndafila

Joshje
USD 109.46

Joshje

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 98.69

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Krenare
USD 98.69

Krenare

12 Trëndafila

Më Duaj Më Tepër
USD 98.69

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

INFOINFOINFO
Durim
USD 98.69

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Mirënjohje
USD 98.69

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Entuziaste
USD 98.69

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 98.69

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

E ëmbël
USD 98.69

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Elegante
USD 98.69

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top