Biel Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 150.30

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Puthje
USD 136.16

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 97.25

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 136.16

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 107.86

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 150.30

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 97.25

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 150.30

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

E butë
USD 136.16

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 136.16

Besnikëri

24 Trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 97.25

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Bukuri madhështore
USD 97.25

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO