Chur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 150.93

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.66

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 97.66

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 108.31

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 108.31

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 150.93

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 97.66

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E butë
USD 136.72

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Kënaqësi
USD 150.93

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Paqe
USD 97.66

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 150.93

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 97.66

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO