Cyrih Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Cyrihu është kryeqyteti i Zvicrës dhe shtëpia e disa kopshteve mahnitëse me lule. Në 12 sera mund të gjenden shumë lloje të bimëve dhe luleve vendase dhe të importuara. Tulipanët, trëndafilat, margaritarët dhe asterat lulëzojnë në pranverë dhe verë. Zambakët e pashkës dhe ata aziatik rrien në kopshte poashtu.
Madhështore
USD 113.48

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Joshje Sekrete
USD 81.52

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 71.74

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 71.74

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Shenjtë
USD 113.48

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Kujdesi Amënor
USD 100.44

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
E çmuar
USD 91.31

E çmuar

Karafila , trëndafila

E mrekullueshme
USD 100.44

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Të Përkas Ty
USD 81.52

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 71.74

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 71.74

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 81.52

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 71.74

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Më Duaj Më Tepër
USD 71.74

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Magjepsëse
USD 113.48

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mashtrim
USD 71.74

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Moderne
USD 71.74

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 113.48

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top