Sympathy


Përqafime
USD 106.36

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 148.21

Nënshtrim

24 Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 106.36

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 95.90

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

E dhimbsur
USD 95.90

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Kujdesi Amënor
USD 134.26

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Arratisu Me Mua
USD 95.90

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Hutim
USD 148.21

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

Fisnike
USD 95.90

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Gjithnjë besnike
USD 106.36

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 106.36

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Melodioze
USD 134.26

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Hare e ardhshme
USD 95.90

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

E ëmbël
USD 95.90

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Ngasje
USD 148.21

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 127.29

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Dashuri ngurruese
USD 95.90

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 95.90

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 134.26

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Dashuri Për Natyrën
USD 134.26

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 148.21

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Ndjenja Të Ngrohta
USD 106.36

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Pritshmëri
USD 95.90

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Kthjelltësi
USD 95.90

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO
Top