Gjenevë Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Gjeneva ka shumë vende që duhen vizituar përfshirë këtu edhe kopshtet me lule. Duke iu falenderuar klimës së ndryshme ka shumë lloje lulesh që rriten në këtë zonë. Edelweiss dhe trëndafilat e egër malorë janë një pamje e zakonshme. Gjeneva është edhe shtëpia e rodendronëve, gerberave shumëngjyrëshe dhe luleve të diellit. Poashtu mund të gjenden edhe orkidetë në serat dhe disa kopshte të qytetit.
Hijeshi e Pjekur
USD 72.19

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Bashkim
USD 101.06

Bashkim

24 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 72.19

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Kënaqësi
USD 114.19

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Meritë
USD 82.03

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Humor
USD 82.03

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

INFOINFOINFO
Fyerje
USD 114.19

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Fisnike
USD 72.19

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Seksi
USD 101.72

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 129.94

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 72.19

Buzëqeshëse

Trëndafila

Fisnikëri
USD 82.03

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 72.19

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Bukuri e Ndjeshme
USD 72.19

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

Kapem Pas Teje
USD 72.19

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 72.19

Entuziaste

Trëndafila

Ego
USD 72.19

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Strehim
USD 114.19

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top