Köniz Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 151.89

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 98.28

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 98.28

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Bukuri e Qëndrueshme
USD 98.28

Bukuri e Qëndrueshme

Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 109.00

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

E mrekullueshme
USD 137.59

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Meritë
USD 109.00

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 98.28

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.89

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë Zemërbardhë
USD 98.28

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 98.28

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Elegante
USD 98.28

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO