Kriens Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 148.26

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 95.93

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 95.93

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 148.26

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 106.40

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Martesë e Lumtur
USD 148.26

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 148.26

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Joshje Sekrete
USD 106.40

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 95.93

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rini
USD 95.93

Rini

Trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 95.93

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Imagjinatë
USD 95.93

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO