Congratulations


Elegancë
USD 96.51

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Optimizëm
USD 96.51

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përqafime
USD 107.04

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 96.51

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Durim
USD 96.51

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Shpërblim Për Mirësi
USD 173.71

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 135.11

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Frymëzim
USD 149.15

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 96.51

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e mrekullueshme
USD 96.51

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Elegante
USD 96.51

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 149.15

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Vetmi
USD 135.11

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 96.51

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Lartësi
USD 135.11

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ego
USD 96.51

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Plot Shkëlqim
USD 96.51

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Strehim
USD 149.15

Strehim

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.51

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 96.51

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Kënaqësi
USD 149.15

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 96.51

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Tërheqje
USD 149.15

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuria e Gruas
USD 96.51

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top