Friends


Pajtim
USD 148.83

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Imagjinatë
USD 96.31

Imagjinatë

12 Trëndafila

Unitet
USD 106.81

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 96.31

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Magjepsëse
USD 148.83

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Karakter
USD 173.35

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 96.31

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 96.31

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi
USD 134.83

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 96.31

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Madhështore
USD 148.83

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Magjepsje
USD 96.31

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 134.83

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Ftohtë
USD 96.31

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Dëshirë
USD 148.83

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 173.35

Thashethemëse

72 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 96.31

Kthjelltësi

8 trëndafila

Melodioze
USD 134.83

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri ngurruese
USD 96.31

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Pranim Dashurie
USD 96.31

Pranim Dashurie

Trëndafila

Bashkim
USD 134.83

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Forcë
USD 106.81

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 96.31

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Guximtare
USD 148.83

Guximtare

Gerbera , trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Top