Lancy Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 150.45

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.35

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mendime Qiellore
USD 150.45

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 97.35

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 107.97

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 107.97

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 150.45

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 107.97

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 175.23

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 175.23

Thashethemëse

72 Trëndafila

Joshëse
USD 97.35

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Magjepsje
USD 97.35

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO