Le Châtelard Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ego
USD 98.07

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 151.56

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 98.07

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Rehati
USD 151.56

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Shëndet i Mirë
USD 108.77

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 98.07

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Gazmore
USD 98.07

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.56

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Përqafime
USD 108.77

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 98.07

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

Joshëse
USD 98.07

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Fitore
USD 98.07

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO