Lozana Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 148.41

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 96.03

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 148.41

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 106.51

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Bukuri madhështore
USD 96.03

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 148.41

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Përulësi e Këndshme
USD 96.03

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

E re
USD 96.03

E re

Zambakë dhe trëndafila

E ëmbël
USD 96.03

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Melodioze
USD 134.44

Melodioze

24 Trëndafila

Lartësi
USD 134.44

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.03

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO