Lugano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 151.30

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.90

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Rini
USD 97.90

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 108.58

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikojmë
USD 97.90

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

E ëmbël
USD 97.90

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.30

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 97.90

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

Gazmore
USD 97.90

Gazmore

Gerbera , trëndafila , zambakë

INFOINFOINFO
Qejf
USD 151.30

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Përqafime
USD 108.58

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 97.90

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO