Montreux Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 151.39

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.96

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 108.64

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.39

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuria e Gruas
USD 97.96

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

Zonjë Zemërbardhë
USD 97.96

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 108.64

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E ëmbël
USD 97.96

E ëmbël

Buqetë me 6 trëndafila dhe margarita

Pranim Dashurie
USD 97.96

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Dua Ende
USD 97.96

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 97.96

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Kthjelltësi
USD 97.96

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO