Neuchâtel Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 147.36

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 95.35

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 95.35

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 95.35

Shpresë

Gerbera

Shëndet i Mirë
USD 105.76

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 147.36

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 147.36

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Elegante
USD 95.35

Elegante

12 Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 95.35

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 147.36

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 95.35

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 95.35

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO