Riehen Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 148.19

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 95.89

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 172.60

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 106.35

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuri e mrekullueshme
USD 95.89

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 148.19

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 95.89

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Joshëse
USD 95.89

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

E hirshme
USD 95.89

E hirshme

Karafila , trëndafila

INFOINFOINFO
Jetë e Lumtur
USD 106.35

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

Paqe
USD 95.89

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 148.19

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO