Sankt Gallen Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E mrekullueshme
USD 133.57

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Të Dua Ende
USD 95.41

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Dëshirë
USD 147.45

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Ego
USD 95.41

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 105.82

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Respekt
USD 133.57

Respekt

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 95.41

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 147.45

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Vetmi
USD 133.57

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 95.41

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 95.41

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Festim
USD 147.45

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO