Schaffhausen Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 149.05

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Pastër
USD 173.60

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Ego
USD 96.44

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 135.02

Besnikëri

24 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 106.96

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 149.05

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Joshje
USD 106.96

Joshje

12 Trëndafila

Dashuri Për Natyrën
USD 135.02

Dashuri Për Natyrën

16 Trëndafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 135.02

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Fisnikëri
USD 106.96

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Mendime Qiellore
USD 149.05

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Joshëse
USD 96.44

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO