Sion Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 149.08

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 96.47

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Qëndrueshmëri
USD 106.99

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 106.99

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Thashethemëse
USD 173.64

Thashethemëse

72 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 149.08

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Hijeshi e Pjekur
USD 96.47

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Plot Shkëlqim
USD 96.47

Plot Shkëlqim

Trëndafila

Joshëse
USD 96.47

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Virtyt
USD 96.47

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E butë
USD 135.05

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shëndet i Mirë
USD 106.99

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO