Thun Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 149.21

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Shije e Mirë
USD 149.21

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Ego
USD 96.55

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mirënjohje
USD 96.55

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e mrekullueshme
USD 96.55

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Përshtypje Që Zgjat
USD 149.21

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 107.08

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 149.21

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 149.21

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Karakter
USD 173.78

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Hijeshi e Pjekur
USD 96.55

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Bukuri Pa Ndjenja
USD 107.08

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

INFOINFOINFO