Uster Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 151.02

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

E butë
USD 136.80

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Ego
USD 97.72

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Flirtim
USD 97.72

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

Fisnikëri
USD 108.38

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Magjepsëse
USD 151.02

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Pajtim
USD 151.02

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

Shëndet i Mirë
USD 108.38

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.02

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Krenare
USD 97.72

Krenare

12 Trëndafila

Zonjë Zemërbardhë
USD 97.72

Zonjë Zemërbardhë

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 97.72

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO