Vernier Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 152.85

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Qëndrueshmëri
USD 109.69

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Ego
USD 98.90

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Urime
USD 138.46

Urime

Trëndafila dhe orkide

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 152.85

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Pranim
USD 98.90

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 109.69

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Paç Fat
USD 98.90

Paç Fat

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 152.85

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Dashuri e pa shkëmbyer
USD 138.46

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Joshëse
USD 98.90

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Fitore
USD 98.90

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO