Winterthur Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 147.80

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 95.63

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 106.07

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 95.63

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 147.80

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Jeta Është e Ëmbël
USD 147.80

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Magjepsje
USD 95.63

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Joshëse
USD 95.63

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 95.63

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Paqe
USD 95.63

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuria e përgjegjshme
USD 95.63

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO