Zürich (Kreis 10) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 149.61

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Pavdekshmëri
USD 96.81

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Ego
USD 96.81

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 149.61

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 107.37

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rehati
USD 149.61

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 149.61

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Lavdi
USD 96.81

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

E mrekullueshme
USD 135.53

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fisnike
USD 96.81

Fisnike

Zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 96.81

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Përkryerje
USD 135.53

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO