Zürich (Kreis 11) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 151.36

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.94

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Dashuria e Gruas
USD 97.94

Dashuria e Gruas

6 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 108.62

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Dashuri ngurruese
USD 97.94

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 151.36

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Pafajësi
USD 151.36

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Festim
USD 151.36

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Modesti
USD 97.94

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 151.36

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 97.94

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Joshëse
USD 97.94

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO