Zürich (Kreis 12) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 147.82

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 95.65

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Gjithnjë besnike
USD 106.08

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 106.08

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 147.82

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Bukuri madhështore
USD 95.65

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 147.82

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Zonjë e Bukur
USD 95.65

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Thashethemëse
USD 172.16

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 95.65

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Pafajësi
USD 147.82

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Paqe
USD 95.65

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO