Zürich (Kreis 2) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 150.61

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.46

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 108.09

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 175.42

Thashethemëse

72 Trëndafila

Shëndet i Mirë
USD 108.09

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 150.61

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 108.09

Misterioze

12 Trëndafila

Meritë
USD 108.09

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Plot Shkëlqim
USD 97.46

Plot Shkëlqim

Trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 97.46

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 97.46

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Shëndet i Mirë
USD 108.09

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO