Zürich (Kreis 4) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 149.20

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 96.54

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Bukuri madhështore
USD 96.54

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 107.07

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Joshje e Gjatë
USD 135.16

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Meritë
USD 107.07

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 149.20

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Magjepsje
USD 96.54

Magjepsje

Zambakë , trëndafila, gerbera, karafila dhe orkide

Serenatë
USD 149.20

Serenatë

Orkid

INFOINFOINFO
Joshëse
USD 96.54

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 149.20

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Paqe
USD 96.54

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO