Zürich (Kreis 7) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 148.01

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 95.77

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 134.08

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 95.77

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 106.22

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Falënderim
USD 148.01

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 148.01

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri e Braktisur
USD 148.01

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Joshëse
USD 95.77

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 134.08

Bashkim

24 trëndafila

Paqe
USD 95.77

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 148.01

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

INFOINFOINFO