Zürich (Kreis 9) Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 150.10

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 97.13

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

E butë
USD 135.98

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 97.13

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Shëndet i Mirë
USD 107.72

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Besnikëri
USD 135.98

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 150.10

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

Përulësi e Këndshme
USD 97.13

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 150.10

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Frymëzim
USD 150.10

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 97.13

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Paqe
USD 97.13

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO