Zug Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dëshirë
USD 152.59

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Ego
USD 98.74

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 98.74

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Shëndet i Mirë
USD 109.51

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

Mashtrim
USD 98.74

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Rrezikshmërisht e Dashuruar
USD 152.59

Rrezikshmërisht e Dashuruar

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Martesë e Lumtur
USD 152.59

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 152.59

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Joshëse
USD 98.74

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 98.74

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Nënshtrim
USD 152.59

Nënshtrim

24 Trëndafila

Paqe
USD 98.74

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO