Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Zvicër. Ne dërgojmë lule me dorë në Bern dhe 6 qytete, në Zvicër

Lulja kombëtare e Zvicrës është lulja e vogël e malit me ngjyrë të bardhë, edelweiss, e njëjta lule si ajo kombëtare e Austrisë. Në regjionin e Morgesit, lulet tulipanë lulëzojnë gjatë tërë pranverës, dhe ky qytet njihet edhe si qyteti i luleve. Për të festuar ardhjen e pranverës, makinat në zvicër mbulohen me lule dhe marshojnë rrugëve rurale. Kur mbretëresha e lopëve kurorëzohet me tufa lulesh, merr disa lule të egra dhe ia dhuro fqinjëve për fat të mirë. Në Cyrih, ardhja e pranverës mirëpritet me zilet e katedralës si dhe turma të mëdha lulesh që marshojnë rrugëve të qytetit. Sipas zakonit, vajzat veshin kostume kombëtare dhe mbajnë kurora dhe tufa lulesh në flokët e tyre. Kryeqyteti Bern është i mbushur me dyqane të luleve ku shitësit ofrojnë trëndafila të freskët dhe lule të egra për të ju dhuruar shokëve dhe të afërmëve.

Buqeta të Popullarizuara në Zvicër


Rini

Rini

Trëndafila dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Besnike

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Puthje

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

    
Përulësi e Këndshme

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Krenare

Krenare

12 Trëndafila

Imagjinatë

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ego

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

    
Festim

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përjetësi

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

Përkryerje

Përkryerje

24 Trëndafila

    
E përjetshme

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Joshje

Joshje

12 Trëndafila

Magjepsëse

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

Frymëzim

Frymëzim

6 Zambakë , 6 trëndafila dhe gipsofila

    

Ofertë Speciale: Paqe

I tregoni asaj se shumë kujdeseni për të me këta 12 trëndafila ngjyrë rozë dhe me gipsofila të bardhë së bashku në buqetë. Trëndafili rozë simbolizon miqësinë dhe dashurinë e re, andaj dhuro këtë buqetë për ti treguar asaj se mendoni për të. Trëndafilat janë të popullarizuar gjithkund në botë, por kjo buqetë më së shumti porositet në Bazel (Basel)   Bern  Cyrih (Zürich)   Gjenevë (Genf)   Lozana (Lausanne) . Buqeta është e lidhur me një fjongo të bukur, por mund ti shtohet edhe një vazo për jetëgjatësi të luleve. E përkryer për të gjitha momentet e dashurisë, andaj i trego asaj se nuk e harroni dot.
Informacion